Vårt formål er å fremme livskvalitet og styrke relasjonen mellom mennesker. Trimm Copenhagen utforder hvordan mennesker interagerer og tilbringer tid sammen i en uformell ramme med fokus på å skape loungestemning – utenfor! Trimm Copenhagen er en dansk designdrevet virksomhet, som skaper livsstilsprodukter som møbler, og interiør til mennesker, som stiller særlig høye krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vekt og moderne design. Trimm vil skape rom for pauser i hverdagen, enten det er i virksomheter, det offentlige rom eller i private hjem – inne eller ute. Vi forsøker å favne tidsånden ved å tilby multifunksjonelle lettvektsprodukter, som er lette å flytte rundt. Vårt mantra er «less is more» som med sitt enkle uttrykk er uten overflødige detaljer og allikevel klart opfyller flere behov.
Trimm Copenhagens loungemøbler innbyr  til avslapning og samvær i en uformell ramme. Det er lagt vekt på kvalitet og komfort.

Våre produkter kan lett flyttes rundt pga vekt og håndtak  og kan dermed lett brukes  til forskjellige formål. Ute som inne. Møblene  inneholder eps-kuler – et isoleringsmateriale som skaper naturlig varme når man sitter i møblene. Alt tåler å stå ute året rundt, da vi bruker kvalitetsmaterialet Sunbrella plus og in out , som er vannavisende og motstandsdyktig overfor alger og UV. Alt er produsert i Europa, for å sikre toppkvalitet, kort produksjonstid og nærhet med våre fabrikker. Trimm Copenhagen er grunnlagt av seilmaker Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010.

Virksomheten har maritime røtter, som er tydelig i design og materialbruk.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.